Dokkum 4 – FTTC 5

Vrijdag werd de 1e wedstrijd van het seizoen gespeeld en we kregen team 5 van Franeker op bezoek.
Simon mocht direct aantreden tegen zijn geduchte tegenstander Jan Hartkamp, deze keer won hij wél de wedstrijd in een 3-setter. Siemon vervolgens tegen Ronald v/d Meer moest hij even warmdraaien want de 1e set werd verloren met 5-11, maar hij herpakte zich goed en won vervolgens de overige setten vrij simpel.
Daarna mocht Freerk tegen Amnoi Tanpa, ook deze werd snel binnengeharkt door Freerk.
Een goede start met 3-0 voorsprong 🙂

De dubbel werd gespeeld door Siemon en Simon tegen Jan en Amnoi en dit was een spannende 5-setter die beide kanten kon gaan maar gewonnen werd door de Dokummers. De overige partijen gingen ook allemaal naar Dokkum waardoor de uitslag 10-0 geworden is. Een droomuitslag die zeker meehelpt om ons in elk geval te handhaven in de 3e klasse.

Simon Riemersma.