Dokkum 3 wint en is koploper

Vrijdag 3 Februari: Buitenpost 4 tegen Dokkum 3 trad aan in de formatie Jacob Jan, Corrie en Martijn. Corrie mocht het spits afbijten en speelde tegen Harm van Wieren en won gemakkelijk in 3 sets Jacob Jan speelde vervolgens tegen Jelmer de Graaf en won in 4 sets Martijn speelde daarna tegen Harry Antonissen en ook Martijn wist in 4 sets te winnen. Jacob Jan en Martijn speelden voor het eerst samen in het dubbelspel en wisten verdienstelijk ook deze partij in 4 sets te winnen van Harry en Harm Corrie wist van haar angstgegner Jelmer voor het eerst te winnen ook in 4 sets! Martijn won vervolgens in 3 sets van Harm. Jacob Jan en Harry maakten er een spannende 5 setter van die met 8-11 werd beslist in het voordeel van Jacob Jan. Martijn verloor daarna toch verrassend van Jelmer in 4 sets Corrie verloor ook van Harry ook in 4 sets maar speelde verdienstelijk. Jacob Jan won ook zijn laatste wedstrijd in 3 sets van Harm Dokkum wint ruim met 2 – 8 van Buitenpost toch een uitslag waar van te voren niet aan was gedacht.

Martijn Kooistra