Dokkum 3 blijft sterk spelen en wint van Buitenpost 4

Vrijdag 10 februari stond een sportieve en spannende avond tafeltennis voor de deur van TTV Dokkum. Dokkum 3, die uit kwam met Corrie, Sjouke en Jacob Jan, mocht het opnemen tegen Jelmer, Harm en Harry van Buitenpost 4. Na de 2-8 winst voor Dokkum een week eerder tegen dezelfde ploeg, moesten ze toch flink aan de bak tegen de sterk spelende tegenstander.
De eerste 6 punten gingen beide teams min of meer gelijk op. Daarbij verloor Corrie tegen Jelmer en Harry en Sjouke tegen Harry. Jacob Jan en Sjouke konden niet op tijd in het ritme komen voor de dubbel welke in 4 sets verloren werd. Hierdoor kwam Buitenpost voor met 1-3. Jacob Jan kon ervoor zorgen dat Jelmer en Harm geen voorsprong konden uitbouwen. Na 6 wisselende wedstrijden wisten Corrie, Sjouke en Jacob Jan de laatste 4 punten ook binnen te halen. Hiermee werd de eindstand bepaald op 6-4 in het voordeel van Dokkum 3. Zij komen hiermee voorlopig bovenaan in de poule te staan. De volgende wedstrijd mogen zij deze positie verdedigen tegen FTTC 4 op 17 februari.