Dokkum 2 Ready 2 9-1

Vrijdagavond was het eerst de nieuwe kleding passen en een teamfoto maken, de sponsors Dirk en Augina en Edwin en Monique worden bedankt voor de mooie nieuwe shirts en broekjes voor de competitie spelende leden van Ttv Dokkum. Ready was uit met 7-3 verslagen en we verwachten een moelijke wedstrijd tegen Harry Jaap en Martin, Dirk opende het bal tegen Harry en wist deze wedstrijd in 4 sets te winnen Tabe tegen Martin is meestal 3-0 voor Tabe het werd ook 3-0 maar voor Martin die Tabe heel makkelijk wegsloeg Theun tegen Jaap leek een simpele overwinning voor Jaap te worden maar Theun wist na een 2-0 achterstand en diverse matchpoints tegen toch in 5 sets van Jaap te winnen. Hierna gingen Tabe en Theun dubbelen tegen Harry en Martin Tabe hield de bal op tafel en Theun bepaalde het spel met snelle topspinballen 3-0 voor Dokkum Na de dubbel wist Dokkum alle wedstrijden te winnen zodat de 9-1 uitslag op het bord kwam, volgende week maandag de uitwedstrijd tegen Griffioen 1 uit Wolvega.

Tabe Bleeker