1e verlies Dokkum 3

Vrijdag 17 Februari: Dokkum 3 trad aan in de formatie Sjouke, Corrie en Martijn en mocht spelen tegen FTTC 4 uit Franeker. Sjouke mocht eerst spelen tegen Raymond Stodel nog ongeslagen in deze competitie en dat bleek Sjouke kwam net iets te kort en verloor in 3 sets Corrie mocht vervolgens aantreden tegen Henk Jansma de jongste van het stel met 16 jaar, hij wist helaas wel heel gemakkelijk van Corrie te winnen ook in 3 sets. Martijn speelde daarna tegen invaller good old Jan Hartkamp en sloeg hem in drie zeer snelle sets helemaal naar huis 11-2, 11-2 en 11-6
Vervolgens ging het dubbelspel gespeeld door Sjouke en Martijn in 3 sets verloren wel met 9-11, 9-11 en 4-11 Corrie kon het daarna ook niet bolwerken tegen Raymond en verloor ook in 3 sets.
Sjouke mocht daarna spelen tegen Jan en moest alle zeilen bijzetten om te winnen hij stond met 2 sets achter maar wist toch te winnen in 5 sets. Martijn mocht vervolgens spelen tegen Henk en wist ook nipt in 5 sets te winnen na 1 matchpoint te hebben overleefd in de 4 e set. Corrie had vervolgens geen problemen tegen Jan en wist in 3 sets te winnen zodoende werd de stand gelijk getrokken in 4 – 4 Martijn kwam zeer verdienstelijk uit de startblokken tegen Raymond en wist met 2 sets voor te komen en stond in de derde set ook nog een tijdje voor maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven in 5 sets. Sjouke kwam ook net iets te kort in de laatste wedstijd tegen Henk en verloor in 4 sets. Dokkum verliest met 4-6 van FTTC en incasseert zo het 1 e verlies van dit seizoen.

Martijn Kooistra.