Anja 2 Dokkum 2 uitslag 4-6

Vrijdagavond begonnen we met de moeilijke uitwedstrijd tegen Anja. Dirk beet de spits af tegen Henk Kuit en wist na 5 lange sets eindelijk van hem te winnen, Tabe was de 1e wedstrijd niet bij de les en verloor in 4 sets van Frans Dussenbroek , Theun maakte zijn debuut bij de senioren en wist Anno Sikkema vrij makkelijk tre verslaan. De dubbel werd in 4 sets gewonnen door Dirk en Tabe, na de dubbel moest Dirk aantreden tegen Frans hij verloor deze wedstrijd in 4 sets. Theun moest daarna tegen normaal de sterkste speler van Anja Henk Kuit, Theun wist Henk te ontregelen maar vergat met 2-1 voor en 9-3 de partij uit te maken Henk vocht zich terug en wist de 5e set te winnen.Gelukkig wist Tabe daarna nog van Anno en Henk te winnen en Theun won nog van Frans, Dirk verloor nog een wedstrijd van Anno, al met al een mooie uitslag het zal een hele spannende competitie worden.

Tabe Bleeker