Wedstrijdverslag donderdag 3 november FTTC 4 – TTV Dokkum 3

Met de wedstrijd nog in de benen voor Dirk en Jacob-Jan van woensdag 2 november uit tegen Lemmer. Donderdag Reisden de vaste formatie Dirk, Jacob-Jan en Corrie af naar Franeker de koploper. Dirk altijd vaste prik als eerste en dat mocht tegen de kopman van FTTC Raymond en hij kon het Raymond niet lastig maken 3-0 voor Raymond. Corrie mocht vanavond haar revanche maken tegen Lennart en ja in een super spannende 5 de set heeft ze toch haar 2-0 voorsprong niet uit handen gegeven. Jacob-Jan dan tegen Bertil. JJ kon 2 games bij houden, maar uiteindelijk kon hij niet door het vaste spel van Bertil heen komen. 3-1 winst Bertil. De dubbel loopt dit seizoen heel stroef en dat bleek nu ook weer het geval. Soms met briljant dubbelspel mocht het vanavond ook niet slagen om een overwinning eruit te slepen. Dirk tegen de jongeling Lennart was overtuigend voor Dirk 3-0. Jacob-Jan tegen Raymond en weer 2 games kon JJ mooi mee komen, maar toch het laatste stukje net niet. 3-1 voor Raymond. Corrie mocht tegen Bertil en materiaal ligt haar wel. 3-1 winst. Jacob-Jan kon zijn 2-0 voorsprong tegen Lennart niet vasten jammer genoeg. 3-2 voor Lennart. Corrie haar laatste partij tegen Raymond was een overtuigende zege voor Raymond 3-0
Uitslag FTTC 4 –TTV Dokkum 3 6-4

Corrie Wijnstra