Dokkum 4 tegen Griffioen 1

De heren (Simon, Siemon en Vincent) moesten in de avond van 7 november spelen tegen de nummer 1 in hun competitie, Griffioen 1. In de eerste partij moest Simon spelen tegen de altijd lastige `Mient Bouius`. Mient speelt vrij direct waardoor simon niet in zijn spel kon komen.
Het tweede potje werd gestreden door Siemon tegen Henk Raggers. Henk haalde veel snelheid uit de bal, waardoor Siemon zijn snelle spel niet goed kon uitbreiden. slagen die normaal het balletje hard op de tafel brengen gingen te veel mis waardoor Simon de 5-setter verloor.
Chris Peschar tegen Vincent: Chris is een lastige speler voor Vincent hierdoor kwam de 3-0 snel op papier.
Mient en Chris tegen Simon en Siemon: Door Chris zijn goede, onvoorspelbare opslag konden de heren moeilijk op niveau spelen, 0-3 nederlaag.
Henk tegen Simon: Voor Simon zat het niet mee. Door net- en randballetjes op cruciale momenten gingen de punten twee keer met 12-10 naar de tegen partij.
Mient tegen Vincent: In de eerste set werd er leuk gestreden, maar al snel kon je zien dat Mient minder direct ging spelen. :`laat hem het balletje maar terugslaan, hij slaat vanzelf mis` zal ie wel gedacht hebben.
Chris tegen Siemon: Siemon kon geen grip op het spel van Chris krijgen waardoor Chris er met de punten vandoor ging.
Henk tegen Vincent: het trage spel van Henk beviel Vincent wel, Hierdoor had hij alle tijd om het balletje terug te slaan en zelfs af en toe nog te plaatsen, helaas won Henk deze pot wel.
Chris tegen Simon: Door de tegenslagen was het moeilijk voor Simon om op gang te komen, wat vorige week meezat, zat nu tegen. Chris maakte hier goed gebruik van.
Mient tegen Siemon: 2-2 stond op het scorebord en met een 8-3 achterstand zag het er niet mooi uit voor Siemon. Op karakter streed Siemon verder, wat zorgde voor een prachtige comeback. Mient ging erg voorzichtig spelen en kon het niet afmaken toen hij 10-9 voorstond. Hier wist Siemon wel raad mee, 10-12 winst!
Met een eindscore van 9-1 zijn de heren niet erg blij, Het kon beter! Volgende keer meer succes.
Vincent Timmerman, Dokkum 4, 8-11-2016

Vincent Timmerman