TTV Dokkum 1 – TIOS’66 1

Dit was de 4 e wedstrijd die we thuis konden spelen en was ook een belangrijke, want TIOS’66 is en blijft lastig. Klaas de Jong begon tegen Henk Dolfing en was meteen een kraker 0 – 2 achter staan en in een spannende pot toch nog de winst pakken Met 3 – 2 1 – 0 voor Dokkum. Richard Westera mocht de als eerste beginnen tegen Peter Baten en Was meteen lastig, de eerste 2 sets dichtbij en ondanks een set pakken. Geen winst voor Dokkum 1 – 1. Erwin Wijnsma mocht de 3 e partij beginnen tegen Janneke Oosting-Hooyer
En was een redelijk makkelijk en strakke partij van Erwin 2 – 1. De dubbel werd gespeeld zoals meestal door Erwin en Klaas en was in Het begin ff een beetje lastig maar werd toch een stevige overwinnen
Door de beide heren. Bhoom 3 – 1. Na de dubbel ging het een beetje over en weer met de partijen maar Dokkum 1 Was niet van plan om de winst uithanden te geven en won dan ook meteen heerlijke overwinning met 6 – 4. Door deze overwinning staat Dokkum 1 nog steeds bovenaan in de poule.

Komende wedstrijd zaterdag 15 oktober is uit tegen Emmen 1.

Richard Westera