Dokkum 2 thuis nipt ten onder tegen YOS 1

Afgelopen vrijdag trad Dokkum 2 thuis aan tegen YOS 1. Dokkum speelde met Tabe, Sjouke en Freerk. YOS startte met Jan Wierda, Edwin Hazelaar en Pieter Zondervan. Tabe en Sjouke wisten beide netjes hun eerste pot tegen Jan en Edwin te winnen terwijl Freerk in 5 sets ten onder ging tegen Pieter. De dubbel startte moeizaam, maar Tabe en Sjouke herpakten zich zeer goed waarna er overtuigend werd gewonnen van Jan en Pieter en de 3-1 voorsprong op het bord verscheen. Daarna raakte YOS op stoom en won vervolgens 5 wedstrijden op rij. Sjouke had nog een spannende vijfsetter tegen Pieter maar wist deze net niet te winnen. Voor Freerk zat het deze avond niet mee en verloor zijn laatste twee wedstrijden ook in 5 sets. Tabe pakte in de laatste wedstrijd het laatste punt voor Dokkum en zetten de eindstand op 4-6.

Freerk Jelsma