Buitenpost 3 – TTV Dokkum 3

Wedstrijdverslag vrijdag 7 oktober Buitenpost 3 – TTV Dokkum 3
Dokkum 3 met Dirk, Jacob-Jan en Corrie mochten tegen het erg lastige Buitenpost 3 Tjipko, Rolf en Yvette.
Dirk mocht meteen aan de bak tegen Tjipko, maar Tjipko is erg vast en moeilijk om doorheen te komen en wint met 3-1. Corrie mocht tegen Rolf. Het was het allemaal net niet, beide durfden niet echt te spelen en op persoonlijke fouten van Corrie wint Rolf met 3-0.
Jacob-Jan zijn partij tegen Yvette werd een mooie 5 setter in het voordeel van Jacob-Jan.
Dubbel viel eindelijke de goede kant op. Met een royale 2-0 voorsprong toch nog 2-2 en de laatste
game toch aan het langste eind trekken. (2-2) Dirk kon ook niet door het vaste spel van Rolf heen breken.
Jacob-Jan kon het 2 games Tjipko erg benauwd maken, maar net niet. Corrie haar partij tegen Yvette was op karakter gewonnen, 2-0 achterstand en dan toch 3-2 winnen! Jacob-Jan zijn laatste partij tegen Rolf was ook een mooie overwinning voor Rolf. Dirk mocht tegen Yvette en dat werd haar 3 de partij met de uitslag 2-3. Dirk kwam ook 2-1 achter en toch ook 3-2 winnen. Corrie tegen Tjipko kon ook niet door het vaste spel heen komen.

Gefeliciteerd Buitenpost met de 6-4 overwinning. Vrijdag 14 oktober spelen we thuis tegen Delta Impuls 2.