TTV Dokkum wint ook tweede wedstrijd

Afgelopen zaterdag speelde Dokkum 1 de eerste thuiswedstrijd tegen Midstars 3. Klaas de Jong, Erwin Wijnsma en Richard Westra mochten het opnemen tegen Richard Roossien, Peter de Hek en Robert Jansen.
Klaas begon de wedstrijd tegen Richard R. en na een spannende wedstrijd trok Klaas aan het langste eind door de laatste set met 14-12 te beslissen. Erwin wist in vier sets Peter te verslaan waardoor Dokkum 2-0 voor kwam. Richard W. mocht beginnen tegen Robert maar wist er niet 3-0 van te maken. Robert speelde goed zaterdag en wist al zijn partijen te winnen. Erwin was dichtbij, alle sets waren twee punten verschil.
De dubbel was prooi voor Klaas en Erwin. De eerste set werd verloren maar daarna wonnen ze drie sets op rij wat een 3-1 voorsprong betekende.
Na de dubbel wisten Klaas en Richard W nog te winnen van Peter. De partij tussen Richard W en Peter was een ontzetten spannende met veel mooie rally’s en punten. Erwin pakte winst op Richard R waardoor de equipe uit Dokkum 6 punten verzamelde, Midstars moest het doen met 4.
Komende zaterdag speelt Dokkum 1 tegen Ready en hoopt ook deze wedstrijd aan de zegekar te rijgen.

Klaas de Jong