Rotak 2 Dokkum 3 5-5

Dokkum 2 uit tegen Rotak 2 met Corrie, Tabe en Freerk. Tabe mocht de spits afbijten tegen Erik, Tabe stond geconcentreerd te ballen en Erik kwam niet verder dan 10 punten dus een heerlijke start voor Tabe. Freerk was als tweede aan de beurt en verloor met 3-0 van de oude meester van Rotak Lex. Corrie tegen Menno was een spannnende partij Corrie bleef rustig spelen en wist deze partij in 4 sets te winnen . De dubbel Tabe en Freerk nam het op tegen Menno en Erik Dokkum wist dit met 3-0 te winnen hoewel alle sets heel close waren Tabe tegen Lex was een spannende partij die Tabe gelukkig in 4 sets wist te winnen. Corrie moest daarna tegen Erik, die met 3-0 van haar wist te winnen. Freerk tegen Menno werd een 3-0 uitslag voor Menno hoewel 2 sets met een verschil van 2 punten hier had zeker meer ingezeten voor Freerk. Corrie tegen Lex werd de mooiste partij van de avond Lex wist snel met 2-0 voor te komen maar Corrie knokte zich terug naar 2-2 de vijfde set moest de beslissing brengen hierin kwam Corrie met 5-2 voor maar Lex wist op service deze partij toch nog te winnen Tabe tegen Menno werd een tactische wedstrijd van 2 noppenspelers Tabe zocht tot frustatie van Menno iedere keer zijn backhand op en wist deze wedstrijd in 4 sets te winnen. Freerk tegen Erik was een wedstrijd tussen 2 aanvallende spelers jammer genoeg wist Erik dit te winnen in 5 sets.

Tabe Bleeker.