Grifioen-2 dokkum-4

Het is half acht als we de kantine in Wolvega hebben bereikt, na een lekkere kop koffie kunnen we beginnen.
De eerste wedstrijd tegen Geert werd door durk gewonnen, daarna was Siemon K aan de beurt tegen de altijd lastige Senna het werd een vijf setter welke werd verloren door Simon met 11-9. Simon R maakte in drie sets korte metten met Coen die het overigens in de partij tegen durk en siemon volledig opleefde en het ons beide enorm lastig maakte.
De dubbel van Siemon en Simon werd vakkundig in vier sets binnen gesleept. Durk won met moeite in vier sets van Senna terwijl Simon en Siemon beide met drie nul wonnen van Geert. Siemon K wist in een krankzinnige partij tegen Coen er nog een vijfsetter van te maken die hij uiteindelijk won in deze partij vielen meer sorryballen dan in de rest van de avond.
Senna wist nog bijna te winnen van Simon R die met twee sets  achterkwam  en de derde set met 16-14 won door deze partij te winnen is hij de enige die de 100 procent score nog heeft en de beste speler van deze avond.
De behaalde 9-1 winst zet Dokkum verder op koers voor het kampioenschap dit moest na afloop natuurlijk even worden gevierd al met al een prachtige avond voor Dokkum 4

Durk Postma