Dokkum 3 – Drachten 3 26 febr

 

Tabe, Jacob en Corrie speelden weer een fantastische avond tafeltennis. Het eerste uur waren er nog maar 2 partijen gespeeld. Tabe had het zwaar tegen Nedjo, een 2-1 achterstand ombuigen in een 3-2 winst. Corrie had ook een lastige tegenstander Luitzen, maar zeer boeiende partij een winst voor Luitzen 3-1. Jacob had het redelijk makkelijk tegen Rianne 3-0 winst. De Dubbel was zakelijk ook 3-0. Corrie mocht tegen de altijd lastige Nedjo, maar Nedjo was niet in goeden doen meer na zijn partij tegen Tabe, want Corrie won met 3-0. Rianne kon niets worden met Tabe zijn noppen dus ook een mooie 3-0 winst. Jacob mocht tegen Luitzen en dat werd een mooie 3-2 winst voor Jacob. Corrie had het 1 set moeilijk tegen Rianne, maar toch de 3-0 naar binnen gesleept. Nedjo kon ook niet het verschil meer maken tegen Jacob, ook weer een 3-0 winst voor Jacob. Tabe moest bij de laatste partij zijn 100% behouden tegen Luiten en toch ook weer een 3-0 winst. Einduitslag 9-1 Dokkum 3 – Drachten 3

 

Corrie Wijnstra