Dokkum 2 tegen Griffioen 1

Afgelopen vrijdag mocht het tweede team thuis aantreden tegen het eerste team van Griffioen. Dirk zette direct een stempel op de wedstrijd door tegen Henk Raggers een snelle 3-0 op het bord te zetten. Daarna kwam Griffioen direct weer op 1-1 doordat Mient Bouius van Freerk wist te winnen. Sjouke begon de avond tegen Chris Peschar en zette Dokkum weer op voorsprong. Daarna was het de beurt aan Dirk en Freerk om tegen Mient en Chris dubbelen. Dit werd de eerste spannende pot van de avond waarbij Dokkum steeds een set achterkwam te staan maar uiteindelijk toch overtuigend in de vijfde set de winst binnen wist te halen: 3-1. Na de dubbel zette Freerk tegen Henk de stand op 4-1. Daarna wist ook Dirk tegen Chris te winnen en Sjouke pakte knap de wist tegen Mient: 6-1. Daarna pakte Mient nog wel het tweede punt van de avond voor Griffioen tegen Freerk maar Sjouke en Dirk speelden deze avond heel goed en wisten de eindstand op 8-2 te brengen.

Freerk Jelsma