de jeugd van Dokkum tegen Valthe

Zaterdag 19 maart reisden we in de vroege ochtend af naar Valthe. Daar aangekomen stonden we nog voor een dichte deur.Ronde kwart voor 10 begon Yljan met de 1e wedstrijd welke hij in 4 sets verloor. Iwan mocht als 2e met zijn partij beginnen, maar deze ging ook in 4 sets naar de tegenstander. Daar kon Jelmar het natuurlijk niet bij laten zitten en won uiteindelijk de partij in 5 sets. De 4e wedstrijd speelden Iwan en Yljan de dubbel, maar verloren ook in 5 sets. Intussen stonden we met 3-1 achter. Ook was er een nieuwe scheidsrechter mee Silas de Jager. De 5e partij werd door Yljan in 3 sets gewonnen, alleen kon Jelmar zijn partij niet in winst omzetten 0-3. Iwan verloor ook zijn wedstrijd in 5 sets dus konden we er alleen nog een gelijk spel uit halen. En dat deden Jelmar en Yljan dus ook door beide partijen in 3 en 4 sets te winnen. Als laatse won Iwan zijn partij overtuigend in 3 sets. Einduitslag 5-5.