TTV Dokkum 1 start competitie met winst

Vrijdagavond begon de voorjaarscompetitie, het eerste team van tafeltennisvereniging Dokkum mocht de eerste wedstrijd strijden tegen Tios’66 uit Balinge. Dokkum kwam goed uit de startblokken en nam een 3-1 leiding. Klaas de Jong versloeg Henk Dolving in een spannende 5 setter, Erwin Wijnsma versloeg Peter Baten en beide heren versloegen versloegen Dolving en Baten in de dubbel. Richard Westera verloor nipt van Janneke Oosting die hiermee het eerste punt pakte voor Tios. Na de dubbel was het stuivertje wisselen. Beide teams pakten om de beurt een punt waarbij Dokkum 1 aan het langste eind trok en 6-4 won. Klaas de Jong bleef ongeslagen, Erwin Wijnsma won 2 partijen en de dubbel was het 6e punt. Richard Westera begon de competitie goed maar wist helaas geen partij te winnen. Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen Argus uit Harkstede op het programma, hopelijk kan het team de flow vasthouden en de tweede overwinning binnenhalen.

Klaas de Jong