DOV-1 – Dokkum-3

Op maandagavond met Tabe, Jacob Jan en Siemon K gezellig avondje tafeltennissen tegen Melle de Boer , Dennis Fook en Jan Kootstra in Leeuwarden . Tabe mocht direct van wal steken tegen Dennis maar met 11-7, 11-6 en 11-5 was Tabe te sterk voor Dennis. Jacob Jan  tegen Jan werd een overwinning in 3 sets voor Jacob Jan. Siemon was de volgende maar verloor in 3 sets van Melle. De dubbel werd gespeeld door Tabe en Jacob Jan en Dennis en Jan na een spannende 5 setter waar Tabe en Jacob Jan ook nog met 2-1 achter stonden bleven de punten gelukkig in Dokkum. Na de dubbel mocht Tabe  weer aan de bak nu tegen Jan  en won met 3-0 Siemon moest hierna tegen Dennis maar verloor in 4 sets Jacob Jan verloor in 5 sets tegen Melle. Jan wist hierna tegen Siemon in 3 sets te winnen zodat de tussenstand 4-4 was gelukkig voor Dokkum wisten Tabe en Jacob Jan de laatste wedstrijden te winnen zodat de winst met 6-4 naar Dokkum ging.
Tabe Bleeker.