Dokkum 3 op dreef met ruime overwinning op Delta Impuls 2

Vrijdag 12 februari wist Dokkum 3 overtuigd te winnen van het tweede team van Delta Impuls. Tabe, Corrie en Jacob Jan speelden thuis tegen Reino, Jan en Christine. Tabe startte goed met een driesetter op Reino, waarna Jan het tegen Corrie nog op gelijkspel wist te zetten. Na 3 sets ruime winst van Jacob Jan tegen Christine werd in de dubbel een mooi spel op touw gezet door Corrie en Jacob Jan tegen Reino en Jan. Met mooie rally’s en een stabiel spel wisten Corrie en Jacob Jan de druk hoog te houden en de overwinning verdiend te boeken. Na de dubbel zette Dokkum het winritme nog even door. Hoewel Jan van Jacob Jan het punt kon pakken en Christine van Corrie kon winnen werd de uitslag een mooi 7-3 in het voordeel van het derde team van Dokkum. Het team is daarmee goed op dreef om de leiding in de poule op zich te nemen.
Jacob Jan Beukema