Dokkum-4 – Ready-5

De 1e wedstrijd van Dokkum 4 was een uitje tegen Ready 5.
Durk mocht de allereerste partij van het seizoen aantreden tegen Martin de Groot. In het begin een beetje onwennig maar toch een mooie winstpartij voor Durk in een 4-setter. Daarna mocht Simon R aan de bak tegen Christien de Vries, ook zonder veel moeite gewonnen in een 4-setter. Siemon K speelde vervolgens tegen Ivor Hannema; in 3 sets ging de winst naar Siemon. De Dubbel met Simon R & Durk tegen Martin en Christien begon goed met de 1e 2 sets voor Dokkum. Daarna kwamen de tegenstanders wat beter in het spel en kwam het nog tot 2-2, maar de beslissende set viel gelukkig voor Dokkum. De overige partijen gingen met winst richting Dokkum behalve Siemon K die jammer genoeg 1 partij verloor tegen Martin. Waar in de 4-setter een nipt verloren set tussen zat van 16-14. Martin maakt het trouwens Simon R ook nog knap lastig in een 5-setter. Met 9-1 gewonnen is dit een prima uitslag om het seizoen mee te beginnen, hoewel eerlijk gezegd de uitslag een beetje geflatteerd was.

Maar met deze score mogen we niet klagen 🙂

 

Simon Riemersma