Weer gelijkspel voor Dokkum 2 voor de 5e keer in 7 wedstrijden!

Donderdag 29 oktober was de uitwedstrijd tegen Ready 3 uit Leeuwarden, Corrie, Sjouke en Martijn mochten aan de bak. Corrie speelde in haar 1e wedstrijd tegen Harry Schadlich een sterke wedstrijd en wist voor het eerst van hem te winnen in een zinderende 5e set trok ze aan het langste eind met 9-11. Vervolgens mocht Sjouke spelen tegen oud Dokkumer Henri Wolters dit werd ook een zeer spannende wedstrijd waarin Sjouke aan het kortste eind trok door met 12-10 te verliezen in de 5e set. Martijn speelde vervolgens tegen Martin Schram en won deze wedstrijd na een wat stroeve start gemakkelijk met 0-3. Tussenstand 1-2 voor Dokkum. De dubbel van Sjouke en Martijn ging verloren in de 4 sets. Corrie speelde vervolgens tegen Henri en het werd opnieuw een zeer spannende vijf setter waarin ze deze keer net te kort kwam verlies met 11-9. Halverwege 3-2 voor Ready. Vervolgens wist Martijn 2 maal te winnen eerst van Harry en daarna van Henri beide in 4 sets. Sjouke won van Martin in 3 sets en zo kwam Dokkum op een 3-5 voorsprong. Corrie speelde vervolgens tegen Martin en opnieuw werd het een zeer spannende vijf setter waarin ze weer nipt aan het kortste eind trok verlies met 12-10, op 9-10 had ze nog wel matchpoint maar sloeg de bal via het netje over de tafel. Sjouke speelde de laatste wedstrijd tegen Harry hij kam twee sets voor maar verloor vervolgens toch vrij kansloos de volgende drie sets. Eindstand Ready 3 – Dokkum 2 = 5 – 5. Volgende keer thuis tegen de nummer laatst Buitenpost 3, dan gaan we voor de winst!

Martijn Kooistra