Dokkum 2- Odi 2

Sjouke, Martijn en Corrie mochten vanavond spelen. Corrie begint als eerste tegen Wilbert en verloor met 3-1 (alle 3 sets met 9-11 verloren). Sjouke kon het Richard 1 set moeilijk maken, maar toch won Richard met 3-0. Martijn had geen kind aan Tjalling 3-0 gewonnen. Martijn en Corrie traden aan als dubbel. Ging helaas verloren met 3-1. Sjouke mocht zijn tweede partij tegen Wilbert en dat ging heel goed 3-0 winst. Corrie haar tweede partij tegen Tjalling was een 3-1 winst voor Tjalling. Martijn zijn tweede partij was tegen Richard. Een super spannende 5 setter van een 2-0 achterstand Richard trok de partij toch naar zich toe met een 10-12. Sjouke had smaak te pakken na zijn tweede partij. Sjouke wist tegen Tjalling ook te winnen met 3-0. Martijn had een avond dat het niet zo mogen zijn met de 5 setters. Tegen Wilbert ook een spannende 5 setter. Met de laatste als 11-13. Corrie haar laatste partij tegen Richard was een 3-0 overwinning voor Richard.

Einduitslag 3-7

De volgende wedstrijd (28 november) spelen Dirk, Sjouke en Corrie uit tegen Anja

Corrie Wijnstra