Dokkum 1 – Tios ’66 1

Afgelopen vrijdag kwam Tios ’66 in Dokkum op bezoek. Tios ’66 trad aan met Henk, Peter en Janneke, voor Dokkum kwamen Erwin, Richard en Marc in actie.
Erwin was vrijdag in topvorm en won al zijn drie partijen. Tegen Peter won hij weliswaar met 3-0, maar elke set met een minimaal verschil van twee punten.
Tegen Henk kwam Erwin met 0-2 achter,  maar wist dit knap om te zetten in een 3-2 overwinning.  Ook zijn laatste wedstrijd tegen Janneke won Erwin met 3-0.
Richard moest als eerste aantreden tegen Janneke en won sinds lange tijd weer een wedstrijd 3-1. Helaas kon hij dit niet doorzetten tegen Peter en verloor deze met 0-3. Als laatste speelde Richard tegen Henk, hij kwam met 0-2 achter. Wist zich echter “vast te bijten” in Henk en kwam op gelijke hoogte, 2-2. In de vijfde set kon Richard het na de wissel, 4-5, niet meer bijbenen en verloor de partij met 7-11.
Marc kon helaas zijn niveau van de uitwedstrijd niet evenaren en kwam tegen Henk en Peter ditmaal duidelijk wat tekort, 1-3 en 0-3. Echter tegen Janneke kon hij met het broodnodige geluk de wedstrijd winnen, 3-1.
Het dubbel ging tussen Erwin en Marc tegen Henk en Peter. Helaas speelden de Dokkumers te wisselvallig om het hun tegenstanders moeilijk te maken en ging de wedstrijd met 1-3 verloren.
Het eindresultaat 5-5.
Marc Heslinga