Delta Impuls 3 – Dokkum 3

Op naar Oudeschoot met Simon, Siemon en Frans gezellig avondje tafeltennissen tegen Johan Ooms , Jan Zwier en Anne Dekker. Ontvangst was goed met een lekker bakkie koffie en toen even warm draaien en aan de bak. Siemon K speelde geweldige partijen en alle 3 zijn wedstrijden won hij dan ook met zeer goed spel. Simon speelde zeker niet slecht maar soms tegen zich zelf. Siemon verloor van Jan Zwier en Johan Ooms en won met schitterend spel van Anne. Frans kon ook niet echt potten breken en verloor van de zeer goed verdedigende Johan Ooms en Anne dekker in 5 setters en won met 3-1 van Jan Zwier. De dubbel werd gespeeld door Simon en Frans en ik moet zeggen dit was de beste dubbel die we ooit. We wonnen dan ook makkelijk en het werd 3-1 voor ons.

Uiteindelijk winst voor Dokkum. 4-6.

 

Frans Amerongen