Wedstrijdverslag Vrijdag 2 Oktober Odi 2 – Dokkum 2 (6-4)

We zijn dit keer afgereisd met Sjouke, Freerk en Corrie. Corrie begon tegen Wilbert en kwam net wat te kort verloor met 3-1. Freerk mocht als eerste tegen Tjalling en dat kon Freerk gelukkig in de 4de set naar zich toe trekken. Sjouke mocht tegen de ongeslagen Richard aantreden en ging even eens met 3-1 ten onder. De Dubbel was erg spannend en Dokkum

trok aan het langste eind in de 5de set. Tussenstand 2-2. Corrie haar 2de partij mocht ze tegen Tjalling en die won ze met 3-1. Sjouke verloor ook zijn tweede partij van Wilbert. Freerk maakte Richard het heel erg moeilijk in alle 3 set, maar verloor ze alle 3 net. Sjouke zijn laatste partij tegen Tjalling was erg goed en won Sjouke terecht. Tussenstand 4-4. Corrie kon Richard ook helaas niet van de 100% afhalen 3-1 verlies. Freerk mocht als laatste tegen Wilbert en kon zijn goede spel net niet winnen van Wilbert. Einduitslag Odi 2 – Dokkum 2 6-4

(Freerk bedankt voor het invallen)

Corrie Wijnstra