TTV Dokkum 1 – Argus 2

Zaterdag 10-10-2015 heeft TTV Dokkum 1 in eigen huis tegen Argus gespeelt. De wedstrijden begonnen om 15.00. Jelmer heeft zeer goed gespeelt en jammer genoeg niks gewonnen maar toch een spannende vijfsetter hij speelde super en was goed gemotiveerd. Mindert speelde in het begin wat matig maar het ging naar het einde toe steeds beter. op het einde een ook een spannende vijfsetter die hij uiteindelijk terecht heeft gewonnen. Theun speelde in het begin goed maar verloor de tweede wedstrijd ook in een vijfsetter Die hij had moeten winnen omdat hij in sets 2-0 voor stond maar het zit niet altijd mee. De laatste wedstrijd heeft hij toch in een vijfsetter weten te pakken. En de dubbel werd gespeelt door Theun en Mindert en die werd ook gewonnen. TTV Dokkum 1 – Argus 1 is uiteindelijk 5-5 geworden een super uitslag voor TTV Dokkum 1.

Theun Nicolai