Griffien-2 tegen Dokkum-3 uitslag 3-7

Op maadag 5 okt gingen Tabe, Freerk en Frans richting Wolvega. Wij moesten het opnemen tegen Chris, Henk en Senno van de Griffioen. Freerk mocht de strijd openen tegen Chris en het zou een zware 5 setter worden Freerk verloor de 1e set en won op een schitterend manier de 2e en de 3e set maar de 4e en helaas ook de 5e set waren voor Chris hij had voor Freerk een zeer lastige service. Tabe moest daarna en zou het eerste punt op het score bord zetten. Hij won van Henk met 0-3 Henk had niets in te brengen.

Daarna moest ik tegen Senno ik had slecht ingespeeld en dus moest ik de eerste set daarvoor gebruiken en die verloor ik dan ook. Maar de overige sets gingen goed en had Sennoo dan ook niets te vertellen en ik won met 1-3. De dubbel Tabe en Ik gingen er voor tegen Chris en Henk. De 1e set was even wennen en was ook de spannendste 14-16. In de 3e set liepen Tabe en ik averij op maar uiteindelijk werd het 1-3. Daarna Freerk tegen Henk. Freerk speelde een prima wedstrijd verloor de 1e set maar stelde orde opzaken in de overige 3 sets. Winst 1-3! Daarna mocht ik tegen Chris en deze man had een vreselijke service en voordat ik het winst stond ik met 2-0 achter. Maar toen had ik zijn service terug eindelijk en het werd 2-2 op voor de 5de set. Bij 5-2 achter was de pijp leeg en ik verloor helaas de set met 11-5. Senno tegen Tabe was de volgende wedstrijd Tabe had het zwaar tegen Senno en Tabe moest dan ook alle zeilen bij zetten om de wedstrijd binnen te halen. Gelukkig deed Tabe dit met 0-3. Frans moest tegen Henk. Frans kwam niet echt meer in zijn spel en voor mijn gevoel te veel gegeven tegen Chris. Ik verloor dan ook met 3-1. Senno tegen Freerk was de ena laatste partij en Freerk speelde wederom een goede partij en versloeg dan ook Senno met 1-3. De laatste partij was Tabe tegen Chris en Chris liep de hele avond al te klagen over noppen dus jullie raden het al… Tabe won met gemak zijn laatste wedstrijd tegen Chris met 0-3.

Einduitslag 3-7!

Frans Amerongen