Dokkum 3 tegen Drachten 3

Drachten was naar Dokkum gekomen met de bedoeling om te winnen want zij gingen voor het kampioenschap. Ons team was niet compleet door diverse prive redenen maar wij hadden een goede vervanging gevonden Jacob-Jan. Hij kwam helemaal fit bij de club en had er zin in. Tabe had zo als altijd de indeling gemaakt. Tabe beet de spits af tegen Rene hij was wat gespannen want de vorige keer moest Tabe heel diep gaan. Dit keer zou blijken dat het makkelijker ging want met Tabe won met 3-0. Frans mocht daarna tegen Nedeljko ik maakte te veel fouten in deze wedstrijd en helaas verloor ik. Jacob-Jan mocht daarna tegen Hillebrand dit was een spannende partij en werd dan ook beslist in een vijfsetter in het voordeel van Jacob-Jan. De dubbel Frans en Tabe tegen Nedeljko en Rene, Ook deze wedstrijd werd beslecht in een vijfsetter maar helaas dit keer in het voordeel van Drachten. Na de dubbel mocht ik direct weer aan de slag tegen Rene ik stond sterk te ballen maar in de vijfde set ging het op een of andere manier niet meer helaas nog geen winst voor mij. Tabe tegen Hillebrand dit was een snelle partij Hillebrand vond het niet leuk tegen Tabe en was geen partij. Met 11-1, 11-1 en 11-4 was Tabe echt te sterk. Jacob-Jan mocht tegen Nedeljko ook in deze partij stond Jacob-Jan geweldig te ballen. De derde set was even wat minder maar uit eindelijk won Jacob-Jan met 3-1. Frans mocht, mijn laatste partij, tegen Hillebrand. Alle drie de sets gingen redelijk gelijk op maar ik wist aan het einde van de set met een paar punten weg te lopen en won dan ook met 3-0. Het was 5-4 toen Tabe voor de laatste wedstrijd naar de tafel kwam. Nedeljko was de tegenstander de eerste twee sets kwam Nedeljko er niet echt aan maar de derde set bleef Nedeljko ik zou haast zeggen vervelend goed bij. Door goed smash werk en plaatsen van Tabe won hij de derde set met 12-10. Het was 6-4. Wij willen hierbij Jacob-Jan bedanken dat hij heeft meegespeeld.

 

Frans Amerongen.