Dokkum 3 Buitenpost 4 3-7

De 3e wedstrijd van het seizoen voor Dokkum 3 was een thuiswedstrijd tegen Buitenpost 4. Tabe begon de avond met een  4-setter tegen Rolf, die deze wedstrijd vrij makkelijk won. Simon verloor met 3-0 van Joost maar 2 sets gingen met 12-14 naar Joost.  Siemon  tegen Yvette  was een gemakkelijke overwinning en de 1e punt was binnen,
In de dubbel gingen Siemon en Simon er wederom een spannende partij van maken, maar deze ging toch naar Buitenpost in 4 sets
Simon verloor met 3-0 van Rolf maar Tabe wist vrij makkelijk van Yvette te winnen, Siemon speelde een goeie wedstrijd tegen Joost maar verloor sneu in 5 sets Simon zonder E speelde daarna tegen Yvette en zichzelf en verloor met 3-1 De afsluiter van de avond was Tabe tegen Joost die elke set goed begon maar dit niet kon vast houden.

Tabe Bleeker