Dokkum 2 – Griffioen 1

Vrijdag 16 oktober was de thuiswedstrijd tegen Griffioen 1 uit Wolvega, Dirk, Sjouke en Martijn mochten aan de bak. Dirk Nicolai speelde in zijn 1e wedstrijd tegen Marc Schwering een sterke wedstrijd maar verloor uiteindelijk nipt in de 4e set met 10-12 van de volgende twee wedstrijden wist hij met 3-0 te winnen van Alastair Nicholson en verloor hij in 3 spannende sets van Mient Bouius. Zowel Sjouke als Martijn konden geen potten breken tegen een zeer sterk spelende Marc en verloren daarom ook beide terecht met 0-3. De dubbel van Dirk en Martijn ging ook nipt verloren in de 4e set met 9-11 maar verder liet Dokkum het niet komen. Sjouke en Martijn wisten beide gemakkelijk in 3 sets te winnen van Alastair Nicholson en wisten ook beide in 4 sets te winnen van Mient Bouius, Martijn maakte het wel spannend door pas met 14-12 te winnen in de 4e set. Uitslag opnieuw 5-5 in Wolvega werd het ook al 5-5, van de 6 wedstrijden heeft Dokkum 2 er nu vier gelijkgespeeld. Volgende keer uit tegen Ready 3, het wordt weer tijd voor een overwinning. Sjouke, Corrie en Martijn mogen het dan proberen, thuis werd de enige overwinning geboekt tot nog toe tegen Ready 6-4

Martijn Kooistra