Dokkum-3 tegen Drachten-3

De 2e wedstrijd van het seizoen voor Dokkum 3 was een uitwedstrijd tegen Drachten 3. Simon begon de avond met een spannende 4-setter tegen René Feenstra, ondanks nipte setstanden van 10-12 kon Simon nét niet winnen. Freerk ging vervolgens voortvarend van start tegen Nedeljko met een voorsprong van 0-2 in sets maar moest in een 5 setter het hoofd bieden. Tabe tegen Hillebrand was een gemakkelijke overwinning en de 1e punt was binnen.

In de dubbel gingen Freerk en Simon er wederom een spannende partij van maken, maar ondanks het nipte verlies van vorige week wisten ze deze pot wél net te winnen in een vermakelijke 5 setter.

Simon verloor weer in een spannende 5-setter net van Nedeljko, maar Tabe en Freerk wisten de volgende potjes wel te winnen, ondanks de pittige partijen want het waren allebei wederom 5-setters tegen respectievelijk René en Hillebrand Tabe won daarna redelijk makkelijk van Nedeljko waarna Simon redelijk makkelijk verloor van Hillebrand 🙂 De afsluiter van de avond was Freerk tegen René welke wederom in een spannende 5-setter werd gewonnen. Ondanks een mooie uitslag voor Dokkum van 4-6 had er deze avond meer ingezeten.

Simon Riemersma