Dokkum 4 kampioen

Dat je nooit te oud bent om te sporten en dus kunt winnen bewijst het vierde team van de plaatselijke tafeltennisvereniging. Jan van de Ham (74) is samen met vier teamgenoten het levende bewijs. Hij pakte met Sjirk van der Meulen(17), Jantine Kloostra(26),René Wijnstra(47), en Durk Postma(50) de titel. De vijfde klasse D was het toneel waar de kunsten van de spelers werden vertoond; een spannende voorstelling met verschillende hoofdrolspelers. Tijdens de slot- act (ODI als sportieve figuranten) werd het trouwe publiek op een 8-2 overwinning getrakteerd. Het hele seizoen is samengevat een prachtige voorstelling geweest waar ieder in zijn rol kon groeien en waar de spelers elkaar goed aanvoelden en bovendien ook aanvulden. Als iemand uit vorm was of uit zijn rol viel kon hij of zij altijd op een teamspeler terugvallen.

De persoonlijke resultaten waren allemaal in dienst van het einddoel: promotie naar een hoger podium… de vierde klas.

Applaus… het is gelukt!

Het kampioenschap is mede mogelijk gemaakt door:
Dokkum 4 72 punten
Ready 6    69 punten
Bergum 3  68
Delta Impuls 5 35
ODI 4 32
Buitenpost 4 24

Persoonlijke successen, blunders of anekdotes van de spelers zijn terug te vragen in de kantine. Op
de tafeltennisclub zijn de kampioenen vast bereid hun ervaringen te delen. Misschien wil je zelf ook
wel de hoofdrol spelen… je bent tenslotte nooit te oud om te leren…

René Wijnstra

1 Reactie

  1. Freerk

    Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!!

Geen reacties toegestaan.