STEM OP DIRK!

DOKKUM – In het rijtje clubhelden van de amateursport past zeker de geboren Dokkumer Dirk Nicolai(23-09-1972). Deze sympathieke tafeltennisser en voorzitter heeft al menig uurtje op de club doorgebracht. Het tafeltennisvirus wat voor Dirk in 1998 begon op de vliering bij buurman Tabe heeft hij inmiddels ook doorgegeven aan zijn twee zoons.
Als trainer, voorzitter en vaak  chauffeur bij  competitiewedstrijden van de 12 ”koppige” jeugdleden is Dirk eigenlijk niet meer weg te denken bij de club. Het gezellige en toch ook prestatiegerichte  tafeltenniswereldje is voor Dirk, die een glashandel runt een mooie uitdagende klus, eigenlijk is er altijd wel iets wat nog beter zou kunnen.
Vanaf 2010 als voorzitter en sponsor draagt  hij hier zowel organisatorisch en financieel aan bij. Maandag en donderdagavonden mist hij eigenlijk nooit bij de trainingen van de jeugd. Zelf kan hij ook een behoorlijk balletje slaan, wat hij dan ook met volle overgave doet in de regionale competitie van Friesland(2eklas) Dirk is een kei van een persoon en een echte clubheld, hij verdient het om genomineerd te zijn.
TTV-dokkum-250x150TTV-dokkum-2-250x187        Via www.ad.nl/clubheld kan er nog tot 26 april gestemd worden op Dirk. Voor meer tafeltennis informatie zie facebook en de website ttv-dokkum.nl