Dokkum-3 verliest van ANJA-1

Gisteravond vertrokken Simon R, Freerk en Frans naar naar de metropool Twijzelerheide om iets aan de stand te doen in de competitie. Simon begon de wedstrijd tegen Gert-Jan Wulf. Simon stond goed te spelen en er had misschien wel meer in gezeten maar de wedstrijd ging uiteindelijk naar Gert-Jan. De 2e wedstrijd ging Freerk ten tonele tegen Minne en Freerk was onze mascotte en won dan ook met 3-0 van Minne echt goed gespeeld! Frans mocht zijn 1e partij tegen Sjouke P wat heb lekker gespeeld tegen hem en hij met mij :-). Ik had eigenlijk niets in te brengen. De dubbel had meer in gezeten maar ook hierin konden wij het spel van ANJA niet ontregelen. De rest van de korte avond 22:15 thuis in Damwoude hebben wij ondanks best goed spel geen potten kunnen breken. Eind uitslag 9-1 voor ANJA-2

 

Frans Amerongen

2 Reacties

  1. Freerk Jelsma

    Leuk stukje, minder leuke uitslag 😉
    Was een hele snelle wedstrijd gister. Alle potjes in 3, alleen tegen minne was in vier.

  2. Siemon

    Toch weer een puntje meer dan de vorige keer 😛
    De site ziet er ook strak uit mannen. Goed gedaan!

Geen reacties toegestaan.