Uitwedstrijd Dokkum-5 tegen YOS-6

De eerste wedstrijd werd door Durk met 3-1 gewonnen goed begin is het halve werk dachten we. Maar jammer genoeg verloren daarna Jan en Jantine beide hun partij met 3-0. Daarna was het de beurt aan Durk en Jantine om het dubbelspel te spelen al snel stonden we 2 sets achter daarna ging het beter en wonnen wij de set de set daarna ging in een spannende set met 13-11 naar de tegenstanders. Toen was Durk weer aan de beurt hij pakte nog een puntje en de spanning was weer terug. Nu mocht Jantine aantreden ze verloor de eerste twee sets maar werd wel steeds sterker en speelde het klaar het klaar om de 2-0 achterstand om te buigen tot drie twee winst op de stand 12-13 wist ze het winnende punt te produceren dit moest natuurlijk gevierd worden. Jan moest daarna tegen een veel te sterke tegenstander en moest hem met drie nul voor laten gaan. Nu was Jantine weer aan de beurt zij verloor met 3-1 dit was wel een partij die meer verdiende een van de games verloor ze met 13-15 en de gewonnen game pakte ze met 11-4 een goeie prestatie dus. De partij daarna verloor Durk kansloos met drie nul. Nu kwam de slagroom op de taart in de laatste pot wist Jan een 2-0 achterstand om te buigen naar een klinkende overwinning welke eindigde in een vijfde set met een uitslag van 11-2 voor Jan proficiat. Na een prachtige tafeltennisavond en vier bevochten punten in de tas gingen we huiswaarts in de taxi van Jan met chauffeur Jantine. Ik heb genoten

 

Durk Postma