Dokkum-5 tegen Schieringen 2

Het 5e moest in de laatste wedstrijd van het seizoen aantreden in eigen huis tegen de nummer 4 van de ranglijst Schieringen. De eerste 2 wedstrijden werden redelijk eenvoudig in 3 sets gewonnen Durk en Wybren. Jan moest helaas zijn 1e partij aan de tegenstander laten deze was te sterk. De dubbel was een prooi voor Durk en Wybren en zij wonnen in 4 sets. Wybren sloot ook zijn 2e partij winnend af. In de 2e partij van Jan en Durk hadden zij het erg moeilijk maar uiteindelijk wonnen zij hun partij in 5 sets. Wybren verloor zijn 3e partij kansloos, net als zijn batje, Jan begon aan zijn 3e partij en hij maakte er een marathonpartij van maar won gelukkig wel. Nadat ook Durk zijn laatste partij won konden wij terugkijken op een goede avond de 8-2 overwinning was binnen. Dokkum-5 wordt dit jaar 5e in de competitie.

Wybren Wijnia