FTTC 4 – Dokkum 4 8-2

Deze week mochten Simon, Siemon en Corrie aantreden voor de uit wedstrijd tegen FTTC.
Siemon beet het spits af tegen Arjan en het werd een 4 setter in het voordeel van Arjan 3-1.
Corrie speelde haar 1
ste partij tegen Jan ze wist de partij naar haar toe te trekken met een 3-1 winst. Simon tegen de topper van FTTC Bertil en dat bleek ook in d e wedstrijd. Bertil was net een maatje te groot voor Simon.3-0. De dubbel was een hele vreemde partij, want er zaten set standen tussen van 3-11 en 11-5 dus het kon alle kanten op. Zo werd het een hele leuke 5 setter met eindstand van 14-12. De tussenstand is 3-1. Siemon mocht zijn 2de partij tegen Jan spelen. Helaas voor Siemon 31 verlies. Simon zijn 2de partij tegen Arjan kon ook geen potten breken, want Arjan won met 3-1. Corrie haar 2de partij tegen Bertil was 2 sets kansloos 3de set makkelijk winst en toen de 3de set ging net de verkeerde kant op 12-10 voor Bertil. Simon zijn laatste partij tegen Jan heeft Simon overtuigend gewonnen met 3-1. Siemon speelde de laatste pot tegen Bertil en kon geen grip op de wedstrijd krijgen en het werd 3-0 voor Bertil. Corrie was geen schim van de 1ste partijen en ging ten onder tegen Arjan met 3-0. De uit slag van 8-2 was weer geflatteerd, want we zitten er wel telkens heel goed bij, maar net niet. Volgende wedstrijd is vrijdag 18 oktober thuis tegen Buitenpost 3.

Corrie Wijnstra