Dokkum 4 verliest ruim van Yos 3

Donderdag de 26e gingen we uit tegen Yos 3, erg vroeg want de wedstrijd begon al om half 8. Siemon moest als eerste tegen Hazelaar, maar verloor glansrijk in 3 setten. Daarna moest Corrie tegen Dijkstra, maar ondanks een goede 4 setter werd ook deze partij verloren. Simon vervolgens tegen Livsey, dit was een spannende 5 setter met in de 4e en 5e set uitslag van respectievelijk 9-11 en 11-9. De dubbel was bijzonder matig en Siemon en Simon hadden geen kans in deze korte partij. Siemon daarna tegen Dijkstra en de partij werd jammer genoeg wederom met 11-9 verloren in de 5e set. Daarna mocht andere Simon weer, tegen Hazelaar. Kansloos verloren in 3 sets. Corrie had wederom een spannende partij maar verloor in 5 sets van Livsey. Daarna kwam de enige punt voor Dokkum die Simon wist te maken. In een spannende pot (met erg veel net-randballetjes mee) wist hij te winnen met 12-10 in de 5e set. Simon en Corrie daarna nog tegen Livsey en Hazelaar, maar meer punten zater er niet in. Ook deze keer hadden er meer punten in gezeten, maar verliezen met minimaal verschil wordt blijkbaar gangbaar 😀

Simon Riemersma