Dokkum 1 verliest weer

Tegen de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hadden de mannen van Dokkum gehoopt te kunnen stunten. Maar helaas werd het niet meer dan een 2-8 nederlaag in eigen huis. De winstpartijen kwamen op naam van Klaas de Jong en Andre Folmer. Jan Sander Woudwijk wist helaas geen partij in winst om te zetten. De uitslag is enigszins geflatteerd omdat er toch wel veel partijen met twee punten verschil per set zijn gespeeld. De dubbel werd gespeeld door Klaas de Jong en Erwin Wijnsma en deze had eigenlijk in winst moeten worden omgezet maar over de volledige vijf sets waren Anne Vlieg en Thomas Kuijer net iets beter. Beide heren scoorden ook 3 maal bij de enkel en hun 3e man, Richard Roossien wist eenmaal te scoren, hierdoor kwam de eindstand van 2-8 op het scorebord.

Klaas de Jong