Dokkum 1 speelt gelijk tegen GTTC 3

Op zaterdag 12 oktober speelden de mannen van het eerste team een belangrijke wedstrijd tegen concurrent GTTC 3 uit Groningen. Samen met dit team speelt Dokkum tegen degradatie dus er moesten punten worden opgehaald. Klaas de Jong, Jan Sander Woudwijk en Erwin Wijnsma namen het op tegen Jan Willem van der Werf, Yoeri Nieuwland en Lucien Halsema. De wedstrijd ging heen en weer met spannende partijen. De man van de wedstrijd was zonder twijfel Jan Sander Woudwijk. Met drie winstpartijen had hij een heel groot aandeel in de vijf punten die Dokkum had gescoord. De Jong en Wijnsma wonnen beide één partij maar hadden allebei kansen voor een tweede winstpartij. Helaas viel het net niet de goede kant op en hierdoor stond er aan het eind van de avond een 5-5 gelijkspel op het bord.

 

Klaas de Jong