Dokkum 1 verliest sinds lange tijd

Afgelopen zaterdag heeft GTTC 2 de tafeltennissers van Dokkum naar huis gestuurd met een 9-1 nederlaag. Dit is sinds twee seizoenen niet meer gebeurd. Klaas de Jong, Erwin Wijnsma en Jan Sander Woudwijk waren niet op gewassen tegen Wiljon Meints, Rudger Lammerts en Erik Mulder. De 9-1 was wel geflatteerd, er hadden voor Dokkum nog wel 3 of 4 punten gescoord kunnen en misschien ook wel moeten worden. De Jong verloor nipt van Meints, elke set was twee punten verschil. Wijnsma had een let-bal op een belangrijk moment. Eigenlijk was het geen let-bal maar de scheids liet het punt overspelen waardoor Lammerts terug kon komen. De Jong en Woudwijk verloren beide in vijf sets van Lammerts, daar had ook nog iets meer in gezeten. Mulder speelde drie solide partijen waardoor hij steeds aan het langste eind trok. Woudwijk won voor Dokkum een partij en daarmee de eer door Meints te verslaan. Al met al een ietwat geflatteerde uitslag, wat jammer is maar er zit potentie in voor Dokkum en daar zijn de spelers zich wel degelijk van bewust en zaterdag tegen Midstars uit Middelstum zal er weer volle bak gespeeld worden.

 

Klaas de Jong