Gttc 5 Dokkum 2 6-4

 

Joeke beet de spits af tegen Bas en verloor in 4 sets Bas had op beslissende momenten veel net en randballen mee Richard moest tegen Boris proberen het 1e punt voor Dokkum te halen maar moest ondanks een 9-3 voorsprong in de 5e set de overwinning aan de Groninger laten Tabe speelde zijn 1e wedstrijd tegen Felicia ondanks een paar setpoints voor Tabe toch een driesets verlies  3-0 achter.
De dubbel kon Dokkum weer terug brengen in de wedstrijd  besloten werd om niet het vaste dubbel Tabe en Joeke te laten spelen maar Richard en Tabe te laten dubbelen dit pakte goed uit voor Dokkum in 4 sets werden de groningers weggespeeld 
Joeke moest hierna tegen Boris doordat Joeke zich uit de wedstrijd liet halen stonden we met 4-1 achter  Tabe moest tegen Bas proberen de schade te beperken hij wist deze wedstrijd in 5 sets te winnen ook deze wedstrijd had een moment in de 2e set die Tabe de set koste Bas sloeg een bal over de tafel Richard dacht dat hij de tafel raakte en Bas vond dat ook, later bekende Richard dat hij de bal niet goed had gezien  gelukkig wist Tabe doordat hij rustig bleef de wedstrijd toch te winnen 4-2.
We moeten als Team veel alerter zijn op zulke momenten opletten tijden het tellen en je niet door een opmerking over je service uit de wedstrijd laten halen Richard moest hierna tegen Felicia proberen het 3e punt voor Dokkum te halen maar wist ondanks goed spel niet in 5 sets te winnen 5-2 voor Gttc Boris moest ondanks een goede 1e set de overwinning aan Tabe laten 5-3 Joeke liet tegen Felicia eindelijk zien wat hij kan 5-4 voor Gttc Richard probeerde tegen Bas het 5e punt binnen te halen maar Bas speelde heel sterk en haalde de overwinning binnen ondanks het verlies lopen we toch 2 punten uit op Yos en staan we weer 3e wat betekent dat we volgend seizoen weer 1e klas spelen.

Tabe Bleeker