Dokkum 1 op kampioenskoers

Het eerste team van tafeltennisvereniging Dokkum deed het deze competitie al verrassend goed en nadat zaterdag de nummer twee van de competitie, Assen 3, werd verslagen met 7-3 staat Dokkum  1 met nog 3 wedstrijden te spelen 9 punten voor op Assen. Als Dokkum het niveau vast weet te houden kan het kampioenschap hun niet meer ontgaan.

Met het kampioenschap voor ogen gingen Klaas de Jong, Erwin Wijnsma en Jan Sander Woudwijk naar Assen toe.Wijnsma was de grote man met 3 winstpartijen, de vorm vanWijnsma is weer helemaal terug. De Jong en Woudwijkwisten beide 2 partijen te winnen. De dubbel, gespeeld door de Jong en WIjnsma, ging dit keer jammerlijk verloren.

Voor Dokkum was dit een geweldige opsteker en volgende week staat de laatste uitwedstrijd op het programma naar en tegen GTTC 4 uit Groningen. Hierdoor kan er in de één na laatste en desnoods in de laatste wedstrijd thuis het kampioenschap binnen worden gehaald.

 

Klaas de Jong