Dokkum 1 blijft winnen

Vrijdagavond stond voor team 1 van tafeltennisvereniging Dokkum de wedstrijd tegen GTTC uit Groningen op het programma. Erwin Wijnsma, Klaas de Jong en Jan Sander Woudwijk namen het op tegen Kees Zuidland, Remco Bloem en Daan Vermeer. Dokkum begon goed en kwam met 3-0 voor. Wijnsma won van Zuidland, de Jong van Bloem en Woudwijk van Vermeer. De dubbel werd gespeeld door Wijnsma en de Jong en na een 2-0 voorsprong in sets gaven ze het weg en konden Zuidland en Vermeer het eerste punt voor GTTC pakken, 3-1.
Na de dubbel speelde de Jong tegen Zuidland en na een mindere eerste set deed de Jong wat hij moest doen en wist met niet veel moeite de partij binnen te slepen, 4-1. WIjnsma en Woudwijk hadden minder geluk, Wijnsma verloor net in de 5e set van Vermeer en Woudwijk verloor nipt van Bloem, 4-3. In de laatste ronde van de avond had de Jong een hele kluif aan Vermeer, maar wist deze partij na twee matchpoints tegen gehad te hebben toch te winnen en bracht de stand op 5-3. Woudwijk kon daarna de winst voor Dokkum aantekenen en deed dat in stijl, hij won met 3-0 van Zuidland en de laatste game werd zelfs 11-0, 6-3. De laatste partij van de avond was voor Wijnsma en Bloem, Wijnsma had het geluk niet aan z’n zijde en verloor in 4 sets met 2 sets waar de stand boven de 10 punten liep, 6-4. Weer winst voor Dokkum en volgende week staat tegenstander ODI uit Oudega (W) op het programma.

Klaas de Jong