Dokkum 2 pakt kop in eerste klas

Dokkum begon de eerste wedstrijd tegen het eerste Team van Drachten, 2 talentvolle jeudspelers aangevuld met Jaap Prins die voor de routine zorgt.
Tabe nam het de eerste wedstrijd op tegen Wolfert, hij wist deze wedstrijd in drie sets te winnen. Joeke nam het hierna op tegen Jaap en nadat Joeke enkele matchpoints had overleefd in de 4e set wist hij er toch een 5e set uit te slepen die hij makkelijk wist te winnen. Mark moest hierna tegen Jornert spelen. Deze wedstrijd ging ook in vijf sets en werd door Mark gewonnen. 3-0 voor Dokkum. Hierna volgde de dubbel die in drie sets door Joeke en Mark werd gewonnen. Tabe moest hierna tegen Jaap spelen en was vaster en had een paar keer het net mee; 4-0. Mark wist hierna ook in drie sets van Wolfert te winnen. Joeke nam het in de volgende wedstrijd op tegen Jornert en zij maakten er een mooie wedstrijd van die door Joeke in de 5e set werd gewonnen. Hierna was de tegenstand van Drachten gebroken en wisten de Dokkumers de laatste wedstrijden in drie sets te winnen. Een goed begin van de competitie waar we voor handhaving gaan en wie weet zit er wel meer in.

Tabe Bleeker