Verlies Dokkum 4

Woensdagavond tegen de nummer 1 van de poule: Lemmer 1. De beiden Frans’en speelden alsook Simon. Doel van de avond was om toch een paar puntjes te pakken om onze voorsprong te behouden op Bergum. Helaas was de sterkste opstelling van Lemmer tegen ons ingezet.
De 1e drie wedstrijden gingen allemaal makkelijk naar Lemmer, alleen Frans D, wist een setje te pakken op Elvis Nieuwland. Zijn enige set verloren tot zover in de competitie. Beide Fransen dubbelden, in het begin nog erg spannend met de 1e set gewonnen 15-17, maar de 3 setters erna gingen alsnog naar Lemmer. De overige partijen gingen ook allemaal erg makkelijk verloren, hoewel Frans D nog een goede 5-setter speelde tegen Eddie v/d berg. 9-1 is geen beste uitslag maar meer zat er niet in helaas. Alleen Frans Dussenbroek wist een puntje te pakken en de eer van Dokkum te redden. Toch een BOEM-pje dat ene puntje 😉

Simon Riemersma