TTV Dokkum 4 – TTV Ready 4: 5-5

Frans D mocht beginnen tegen Henry, en Frans won vrij gemakkelijk met 3-0. De ongelukkige spelende Corrie dit seizoen verloor haar eerste partij tegen Guido met 3˗0. Onze nieuwe ster in het team Simon Riemersma wist Bert het zeer lastig te maken ging net verloren in een 5 setter met 13-15. Frans D en Corrie moesten voor het eerst samen dubbelen dit seizoen. En ja zowaar gewonnen met 3-2, een 2-0 achterstand omgebogen in winst. Corrie haar tweede party tegen Henry kwam ze er ook niet aan te pas 3-0 verloren. Frans D kon tegen Bert niet z’n eigen spelletje spelen 3-1 verloren. Simon speelde weer een 5 setter tegen Guido en ook deze ging verloren. Tussenstand is 2-5. Corrie haar laatste wedstrijd wist ze gelukkig wel te winnen tegen Bert, wel weer in een 5 setter. Super Simon had ook z’n laatste party weer een 5 setter tegen Henry en die maakte hij mooi af met een overheerlijke randbal 12-10. Frans D speelde was weer lekker aan het knallen in z’n laatste tegen Guido Boem 3-0! 
Einduitslag 5-5.

Corrie Wijnstra