Gelijkspel tegen Anja 4

Vrijdagavond tegen Anja 4 was onze kans om weer wat belangrijke punten te halen om degradatie te voorkomen. Door de nederlaag tegen Lemmer 1 vorige week is het verschil tot 2 punten gekropen met Burgum. Voor Dokkum deden mee Frans Dussenbroek, Corrie Wijnsma en Simon Riemersma.
Frans begon sterk tegen Klaas v/d Werf en won de eerste partij gemakkelijk. Helaas werden de volgende partijen van Corrie en Simon tegen resp. Appie en Minne net zo gemakkelijk verloren. De dubbel met Frans en Corrie tegen Appie en Minne kon ook niet binnen gesleept worden. Frans won al zijn partijen in 3-setters en was man of the match :p
Alleen Simon won nog een partij tegen Klaas in een 4-setter. Al met al, met 5-5 als uitslag mogen we tevreden zijn.
Volgende week tegen Burgum, met de huidige stand van 5 punten voor moeten we degradie toch kunnen afwenden 🙂 

Simon Riemersma