Dokkum 1 wint van Buitenpost 1

Vrijdagavond heeft het eerste team van tafeltennisvereniging Dokkum de 6e overwinning van het seizoen behaald. Tegen en in Buitenpost werd er met 8-2 gewonnen. Dokkum begon goed en kwam 2-0 voor door overwinningen van Erwin Wijnsma en Klaas de Jong op Rolf van Essen en Oeds Miedema. Buitenpost kwam terug tot 2-2 nadat Jelle Bouwer(Buitenpost) won van Marten Polet(Dokkum). De dubbel werd gespeeld door Wijnsma/de Jong en van Essen/Bouwer. In een zeer spannende partij waar bijna alle sets met twee punten verschil eindigden wist Buitenpost na vijf sets te winnen. Na de dubbel ging Dokkum door en wist de rest van de punten te pakken, maar dit ging niet zonder de nodige moeite. Jelle Bouwer speelde twee vijfsetters tegen Klaas de Jong en Erwin Wijnsma. Beide partijen speelde hij erg sterk maar de Jong en Wijnsma wisten de punten mee te nemen naar Dokkum. Ook Polet speelde sterk in zijn wedstrijden en wist ze beide te winnen. De 8-2 overwinning is een goed resultaat, zeker met het feit dat het zomaar 6-4 had kunnen zijn. Volgende week wacht TTV Anja 1 voor Dokkum in Twijzelerheide.

Klaas de Jong